TKO SMO MI ?

Obrt za papirnu konfekciju “HLAD”  je obrt koji posluje u vlastitom prostoru. Smješteni smo u Zaprešiću, te imamo svoje predstavništvo i u Općini Luka.

Od svog osnutka 1990., Obrt za papirnu konfekciju “HLAD” ostvaruje zapažene rezultate, opravdavajući povjerenje klijenata individualnim pristupom i detaljnim poznavanjem procesa poslovanja.

Tijekom godina usvajali smo nove tehnologije i znanja, probijajući se tako među najbolje u Hrvatskoj. Danas tako nudimo osim tiskanja i uslugu grafičke pripreme za naše klijente. Naše dugogodišnje iskustvo jamči kvalitetu izrade, s dogovorenim rokovima isporuke i niskim cijenama nastojimo uvijek zadovoljiti Vaše potrebe. 

ŠTO RADIMO ?

Opremljeni smo vrlo dobrom pripremom, kao i strojevima za tisak. Strojevi kojima raspolažemo su marke “MILLER TP 74”, “HEIDELBERG” 4-bojni i s još nekoliko jednobojnih i dvobojnih strojeva.

Grafičku pripremu vršimo na vrlo snažnim računalima koja su temeljena na Intelovim P4 dual core procesorima, te naravno pripadajuće opreme poput digitalnog tiska, laserskih printera, vrlo kvalitetnog “HEIDELBERG” skenera i digitalne kamere.

Također imamo i vlastiti stroj za razvijanje filmova (poscript level 3). Ostali dio našeg proizvodnog parka čine strojevi za doradu (strojevi za biganje, klamanje, rezanje, perforiranje, lijepljenje, štancanje i drugi).

Vršimo kompletnu realizaciju projekta, od grafičke pripreme, tiska i dorade, pa sve do otpreme.

 

KOMPLETNA DORADA – PRIPREMA ZA TISAK – TEHNIČKA PODRŠKA – DISTRIBUCIJA


Prilagodit ćemo se Vašim potrebama i personaliziranim pristupom zajedno ćemo doći do realizacije Vaše ideje i potrebe!